Η_Τσάντα στο σχολειοΤο σχολείο μας, σύμφωνα με την εγκύκλιο Φ.7/ΦΜ/139107/Δ1 27-8-2018 συμμετέχει στη δράση  «Η τσάντα στο σχολείο», σύμφωνα με την οποία η τσάντα θα παραμένει στο σχολείο δύο Σαββατοκύριακα τον μήνα.

Η δράση υλοποιείται με σεβασμό στις ανάγκες της παιδικής ηλικίας, με γνώμονα την πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών της σχολικής ηλικίας (συναισθηματική, κοινωνική και ψυχοκινητική) και με σκοπό να υποστηρίξει ουσιαστικά τον μειωμένο χρόνο δημιουργικής επαφής και επικοινωνίας γονέων – παιδιών.

Ευκαιρία για σας, να σχεδιάσετε το Σαββατοκύριακό σας με δράσεις βιωματικές, που προσφέρουν εξωτερικά κίνητρα στους μαθητές μας και συμβάλλουν στην ολόπλευρη ψυχοσωματική τους ανάπτυξη, χωρίς το άγχος της προετοιμασίας των μαθημάτων.

Οι μαθητές θα ενημερώνονται σχετικά με τα βιβλία που θα παραμένουν στο σχολείο και θα πρέπει να έχουν μαζί τους  την συγκεκριμένη ήμερα, που ανάλογα τις γενικότερες αργίες   μπορεί να είναι Πέμπτη ή Παρασκευή (π.χ.την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου θα έχουμε γιορτή, άρα ή τσάντα θα παραμείνει στο σχολείο από την Πέμπτη 25).

Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων τα Σαββατοκύριακα που η τσάντα θα παραμένει στο σχολείο θα είναι τα παρακάτω

Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιανουάριος
Παρασκευή

21

Παρασκευή

28

Παρασκευή

12

Πέμπτη

25

 

Πέμπτη

8

Πέμπτη

15

Παρασκευή

7

Παρασκευή 14

 

Παρασκευή 18

Παρασκευή 25

 

 

 

Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος
Παρασκευή

8

Παρασκευή

22

 

Παρασκευή

8

Πέμπτη

21

 

 

Παρασκευή

5

Παρασκευή

12

Παρασκευή

10

Παρασκευή

31

Παρασκευή

7

 

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνείτε με την/ον δασκάλα/ο του τμήματος.

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

του 2ου Δημοτικού σχολείου Παροικίας Πάρου

Η τσάντα στο σχολείο